städat

Idag har jag vart duktig och städat rummet, mycket bra resltat ;) bara lite påsar jag måste flytta på + damsuga så ser det riktigt bra ut sen (undrar hur länge de håller)
sen kom lina hit och skulle hjälpa mig med datan men självklart funka det så fort vi klicka upp det, lina är magisk ;P så kolla vi lite åp tv på rysa eller nått, de har skumma reklamer :P

Sen gick jag till stallet i regnet, som tur var fick jag skjuss från typ halva vägen. I stallet red jag lektion för cissi, han inte rida klart för hon hade rammlat av och det började dommna i hennes fingrar :O men hade ändå ridit ganska länge, red på fältet ch racea lite. Sä jävla roligt. jag älskar min polle <3

jag ska säga hur länge mit rum håller sig fint ska räkna hur många dagar det tar innan det ser för jävligt ut igen :P

Roligt

Haha, kolla på den här så jävla rolig, älskar honom ;)

Kärlek <3

Kärlek <3


(ine världens snyggaste bild jag vet)

Den första "riktiga" dagen på lovet, tillbrinade jag med joppe, puff och freddy ;) först gick jag hem till emma, sen tog vi oss ner på stan för att träffa lina,på vägen bildade vi en ny otte familj (hoppas de trivs tillsamans) sen gickvi ner på stan och vandrande runt där en stund, slutade med sagostund på bokhandeln med freddy också. sen drog vi och köpte godis, sen kom mamma och hämta mig och så åkte vi till stallet, red med sussie det gick bra. Stressade sen hem och åt och duscha innan jag drog till lina och kolla på film.

Jag älskar er <3

Friskis och svettis

Idag ska jag och emma vara duktiga och gå til friskis och svettis :) lär ju vara asjobbigt, var ju inte det medskolan men jag misstänker att de tog det ganska lungt då. Vi får se hur det går :P

idag var det tidigtut till stalle, asjobbigt att gå upp låg och drömde om att jag åkte skidor, synd att det inte var verklighe, men snart är det romme XD
Åkte till nykvarn och kusinerna <3 jagade runt dom i hela huset och fika sen kollade vi på film.

melodifestivalen

idag var det först hopträning då gick skitbra faktiskt :D okej, mindre bra ibland men totalt så ;) nöjd, hanvar finare en vadhan vart på länge <3 aja, nu ska jag sluta vara hästnörd ;)

hem från stallet,ringde emma vi äer på att planera, fast jag vet folk som är sämre faktiskt ;)

iaf, sen efter ett tag drog jag till emma, sen gick vi till lindänen på afrika kväll, eller vad man ska kalla det, träffa matilda där. kollade på naturbilder i typ en havtimme, alla såg i stortsett likadana ut.. sen vr jag tvungen tt gå heoch äta (sorg:P) så vi drog jag och emma.

kollade på melodifestivalen, vår "melodifestivalenkväl" vart ju lyckad, men äger an på att planera så... fast det är u trevligt att baraumgås med emma och två mobiler :P mes hennes då men. melodifestivalen, ägde såklart eller inte. jag tycker iaf att Björn Gustafsson äger och borde vinna det tycker nogresten av svenska folket också! ;) Haha, okej bara för jag har trist ch vill skriva nått vettigt kan jag skriva små korta komentarer om alla, eller några iaf.

BWO- hemska kläder
caracola-namnet säger allt!
de som sjöng låten jag saknar dig ibland-HATA, HATA, HATA jag mosade poopornen för att jag störde mig på henne!
frida- gillade inte lten först, men den var okej, rätt att hon gick vidare!
det sista bidraget- var lite upptagen med kärles sms där ;) haha,

intressant va? :P aja, skit samma, komentera och säg emot om ni har lust.

LOV!

äntligen är det här det efter längtande välförkänta sportlovet. sista daen i skolan innan lovet firades med sista svenska nationella diskution, gick helt okej, bara det att vår grupp vr så, ja. sn var det bild,jag hade trott att min bild var klar men, tydlige inte var tvungen att gör lite till och sen sabba jag den :( men ewa sa att jag inte hae sabbat den men att jag inte kunde fortsäta om jag hade den inställningen så att jag kunde vila med den tillefter sporttovet för att få så ra resultat som möjligt..

Tll lunch vart det "soppa" gårdagens mat utan ris i en djup tallrik... med det kladdiga äcklet i som jag n uvet vad det är: Soja strimmor!

Sen fredagsfika och så gjorde vi klart idrottsuppgiftn, men den var tydligen inte tilräckligt bra :/ Sen hem städa taezan bur, sen slutade det vettiga jag gjort för idag, men nu ska jag til emma!

missbrukar goes pluggis ;)

jaha idag var det först musikredovisning jälvklart hadejag råkat glöma pappret hemma ch det gick inte att skriva ut från datan så jag kunde inte redovisa.. ska mejl det istället, måste komma ihåg det!

Sen var de redovisning då, gick faktiskt helt okej för mig ;) Redan efter redovisningen började vi diskutera vad vi skulle jobba med nsta projekt och vi längtatde, asså vad hållerpå att hända med mig vi ska juha lov och jag längtar efter skolan -.- men jag säger så här jag är frisk igen all längtan försvann..

hela dagen gick jag och tjatade på att någon skulke föla med mig till stckholm, sklle dit med annie och jenifer eller rättare sagt de skulle dit med mig. men alla vägra ochjag vägra åka själv up med dem, hatr redan ikea tack vare dem och jag vill inte börja hata stockholm. så jag och emma drog hem till mig istället. vi gjorde väldigt mycket nytta ;)

iaf, måste städa tarzans bur imorgon.. -.-

missbrukare?

sitter och jobbar då men snart e jag klar, hittade ett alkoholtest som jag gjorde och här är resultatatet, jag vart typ chokad ofta det stämmer!! Haha, jaja om någon vill göra testet gå in på http://www.vardguiden.se/Alkotest.asp?c=3604&ArticleID=7349

Ditt testresultat, 6-13 poäng
Du fick mellan 6-13 poäng på testet. Denna poäng visar att du bör tänka över ditt drickande. Du ligger bland de 14 procent bland den kvinnliga befolkningen med mest riskabla alkoholvanor.


Du behöver verkligen dricka mindre. Du kan antingen försöka minska ditt drickande på egen hand eller rådfråga till exempel din husläkare om metoder för att skära ner.

Renskriving... :/

jaha, då börjar man närma sig slutet på projektet och tur är det efterosm det ska vara klart på torsdag.. nu är det bara renskrivingen kvar sen ska jag få mitt efterlängtande lov XD

idag har det inte gått att arbeta så mycket eftersom jag behövde en dator så det vart land och rike. Haha det var länge sen. Haha, det är ju lite kul faktiskt.. =D när man kör med kul kategorier och det hade vi. Haha dricka, hm vad är det första man kommer att tänka på när bokstaven är v? asså seriöst jag tänker inte vatten (a) Haha, jaja dagen var på det sättet helt okej, imorgon blir det lektioner hela dagen och hem och göra klart projektet..

Mouna har slutat (någon som vart ledsen?) hon ska börja på rosenborg! HAHHAHAHA

nej nu ska jag jobba så jag inte behöver sitta uppe hela natten imorgon..

tänkte någon var intresserad?

Hittade en intressant? text när jag letade fakt till projektet, tänlte någon ville vet? :O jag har själv inte läst den och står inte för vad som skrivs där... men om ni är intresserade så gå in på länken ;)

http://www.can.se/sa/node.asp?node=1740

jag gör bara allt för slippa plugga, :P

Klart!

Klart!



Då var det klart (nej inte projektet) allt är fixat snart är jag död så jag slipper allt.. Jag ska dela grav med kina, hoppas att det går bra och att ni fixar en fin gravsten till mig (ovan)

Tro inte att jag menar allvar snälla! för jag lovar att inte ta självmord. Jag är ganska posetiv just nu faktiskt(om det inte vore för skolan) :p

Aja, ses i himmlen ..

DÖ!

Dö, verb, avlida, gå hädan, sluta leva, trilla av pinn, kola vippen, stupa, gå till de sälla jaktmarkerna, förintas, kasta in handduken för gott, bli jordgubbe, gå en trappa ner, besöka Hades, besöka S:t Per, o.s.v.

källa:suning.nu

okrar inte med det här (inte så fina ord)projektet!!

KAN INTE ALLT BLI EN JORDGUBBE!?

DÖ.

DU har blivit lång!

jag måste bara fråga, är det normalt att man inte kan mitt namn när jag stått på stallet i jag vet inte hur många år typ sen 2004 eller något. är det normalt att man kallas du då, av någon som vart där lika länge?! Asså, jag tar inte det precis som en komplimang...

I alla fall i fredags sov jag hos sandra för att jag skulle hjälpa henne med fodringen på lördag. Var fullt med folk där och hjälpte oss det var väll snällt, men det känndes lite dumt, jag menar jag vet vad jag gjör, har ändå haft fodringen antal gånger -.-

hoppträningen gick bra och anna-putte och carina tyckte jag hade blivit lång :D Jossan sa att det var det värsta en ponnyryttare kunde höra men jag håller faktiskt inte med.. Jag vill bli lång =D

hem plugga (även det jag gör nu) gick väll inte så jätte bra... till stallet tog in hädtsrns ovh droh hem..

sen bio med en hel del massa folk, kommer inte ihåg vad filmen hette men det var nått på c XD iaf handla om ett monster som kom i new york, den var bra faktiskt, fast det var typ bara jag och emma som tyckte det...

NEJ nu måste jag plugga kämpar ju mot vg, inte ig :/

Otrovärdig??

idag har gått väldigt snabbt (skoldagen, den riktiga "dagen" har precis börjat) förmidagen hade vi np, fast eftersom jag hade det igår fick jag ha bild =) det gick bra tror att jag är klar med min bild nu, vart nöjd faktiskt XD sen hade vi spanska, gick väll bra gjorde inte så mycket mest genomgång. äcklig lunch förvånande va? var inte hungrig heller så. sen var det matte, gick igenom nationella vi fick testa på typ föör gången eller nått, gick väll helt okej för mig, lite slarv fel bara, Haha jag som trodde jag var bra på att läsa frågan.

sen åkte jag och emma ner på stan en snabbis och fyllde på mitt sminkförråd som helt plötsligt blivit tomt ;) sen hem och som ni märker nu så pluggar jag, HAha eller inte XD nej nu måste jag faktiskt göra det.

ikväll ska jag sova hos sandra, ska hjälpa henne med fodringen imorgon, hon trodde inte på att jag var vegitatrian när jag sa det :/ men nu vet hon Haha, hon var tvungen att sms:a annie och fråga för att tro mig, så nu är min fråga:
Är jag verkligen så otrovärdig? (eller vad det heter motsattsen till trovärdig om;P ) jag är ju jämt så ärlig (a) kanske inte men...

En gång för länge länge sedan...

... skrev jag det senaste blogginlägget. Det har inte blivit så mycket bloggande, men det är äpågrund av den helvetes skolan, nationella, engelska och redovisningar, spanska och framför allt projektet! GA! jag orkar inte mer men snart är det lov och av någon konstig anledning har jag vart riktigt posetiv hela tiden.

idag var det alla hjärtans dag då oj så kärleksfullt eller inte hade nationella prov och diskutera i svenskan det gick väll bra tror jag.. stallet och firade med plutt massa pussar där <3 själv red jag inte det var ellika som red ;) tog massa fina bilder på alla sötisar i stallet.

Borde plugga men orkar inte, undrar hur det kommer gå med det där helvetes projektet lär inte bli klar, men men... nej men jag klarar det nog jag är ju bäst ;) Haha

toppen dag, eller inte...

jaha idag försov jag mig, eller nej det gjorde jag int emen var så trött att jag typ sommna när jag gjorde allt. så helt plötsligt skulle jag gå om tio minuter och jag hade inte gjort mer en ätit + klätt på mig och jaf hade duschat så skulle föna håret .. :/

sen hade vi svenska. men eftersom vi hade prov igår och imorgon fick vi jobba med projektet gjorde det ett tag sen satt jag och läste, sen hade vi föreläsning för lars åsbrink, han är ju grymt bra man kännde verkligen igen sig ;) eftermiddagen var det engelska redovisning, gick äll inte så jätte bra men bättre en förragången iaf.. shit jag blir så nervös :O

sen åkte jag ner på stan och träffade annette, =) hittade en tröja på hm var rea där =) och sen köte jag kakor och chokladbollat tills imorgon på nästanationella... köpte en diam också och käka direkt ;)

semmla med emmla XD

Jaha, idag var det nationella porv då, svenska första, det gick ganska bra faktiskt tyckte det var ganska enkelt men får nog inte mer en g på det.. förhoppningsvis vg, aja kom ut först eller nej tror typ trillingarna kom ut först, men sen sprang jag runt på halva skolan och undrade när emma skulle komma, hon kom typ kanske 1 eller 2 eller fler min efter iaf, vi satte oss på mattan och diskuterade hur det gått, sen typ kom det fler och fler, och helt plötsligt satt det så många på mattan att man inte kunde prata med alla samtidigt, haha nej men faktiskt vi vart en hel del :P Jag, emma, freddy, fia, lina, feffe, matilda, alicia, moa och manne ;)

iaf, sen när det var slut lekte jag pluggis och var duktig. sen fick vi gå tidigare, eller vi tolka det så iaf :P alma sa att vi inte fick vara med på hennes samling så vi gick hem, för vart skulle vi annars ta vägen? :O sen drog vi ner på stan och fika semmla och varm choklad, som var för varm för min känsliga lilla tunga :(

gick runt kollade på väska, men hitta ingen bra, sen leta vi lite grejer till alla hjärtans dag, men det finns ju bara massa tjejiga gossedjur, får inte vi tjejer ge något till killarna eller? ska de bara ge till oss, eller tycker de att killarna ska få rosa gossedjurs giraffer med hjärtan?? aja, sen stallet, gick inte så bra att rida, sen sitter jag här.. som vanligt ;)

imorgon är det engelska redovisning :( men helgen blir iaf kul =D

Katastrof!

onejm det får inte var sant... okej nu ska jag vara snäll, och inte ämne några namn. men en av de jag verkligen stör mig på, ja jag gör verkligen det har börjat på badmintonen IGEN! -.- snäll snälla håll dig bort från mig och tro inte att vi är bästa vänner för det kommer vi aldrig bli någonsin.

KATASTROF! var du tvungen att börja igen? men det ska nog gå bra amanda finns dör som stöd, eller något :P

jag kommer aldrig äns bli vänn med dig kanske men ändast kanske acceptera din närvaro ...

förlåt...

Måndag igen...

Jaha, självklart satt inte det glada i :( var lite posetiv på väg till skolan men sen försvann det. men idag var jag riktig pluggis faktiskt på förmiddagen :) sen lunch vart jag på dåligt humör vet inte varför igentligen, sen gympa vi skulle göra egen dans det gick väll bra, eller inte.. sen var det rast vi målade feffes hår =) eller alex gjorde, jag hanna och marcus kolla på :P det vart orange det skulle bli rosa.. haha förra gången satt det i jättelänge, det lär ju göra det igen :P

Aja, mini tråkiga dag, vart faktiskt lite gladare nu ;) snart är det badminton och då kankse jag får tillbaka min mössa =P

Glad =)

jag är glad, jätte glad, helt utan anledning =) tänkte att ni ville veta det, haha nej men jag vill bara säga det. och jag som ska sova snart, varför blir man glad då? hoppas glädjen är kvar imorgon i så fall, för jag vill gå runt och vara glad en hel dag det var länge sen, inte så konstigt men ändå, jag vill ha massa energi och va super glad imorgon, då blir det iaf okej i skolan, jag ska jobba hela dagen jag ska bli pluggis (lycka till)okej glad ska jag va iaf.

Jag vill ha sommarlov då blir man glad, sportlov räcker faktiskt fast helst sommarlov ;) nu ska jag ta upp lite posetiva saker när jag är possetiv för jag är oftast negativ annars ;P

*Jag kanske ska få rida istället för ellika på sportlovet XD
*helgen kommer bli skitkul, hur det nu blir...
*sommaren kommer äga =D
*min helg var bra =)
*jag är glad!

Okej trevligt trevligt, varför är jag så här överglad för får lust att bara hoppa upp och ner!! XD

RSS 2.0