Hoppträning

idag gick jag upp (med stora problem) vid 9 för att åka ut till stallet och hoppträna, det gick väll ganska bra, snöade var lite jobbigt när jag red fram men sen störde jag mig inte på det mer, (det kanske sluta?)var bara jag och sussie som var med, så vi trava av på fältet och red ut brumbrum berget som avskrittning.

Sen åkte jag hem och ät tomatsoppa sen hamnade jag här. Ikväll kommer det lite folk hit, det ska väll bli skoj...

GOTT NYTT ÅR!

idag...

jaha... idag var en vanlig dag, åkte ut och´kolla när en ny häst släppdes ut i hagen vid 11, sen åkte jag hem och var med emma, det var kul även om vi inte gjorde så mycket. Sen åkte jag ut till stallet och red ut med hanna. Bra dag =)

Fodring...

jaha idag var det fodrin då vilket innebär att jag var i stallet från 7 till halv 10 på morgonen, sen åkte i till hööks och skulle byta min reflexjacka såklart fanns inte rätt storlek, men vi tog pengarna tillbaka så får jag en sen. men vi köpte ett mulle-schabrak istället super sött! =)
sen var det tillbka till stallet och rida i regnet :/ men det var väll okej ändå sluta regna efter ett tag, sen ta in hästarna fodra och mocka, sen hem runt 5-6 kanske käka middag (taccos mums) sen satt jag vi datan ett tag för att sen åka tillbaka till stallet, och nu barambambambam är jag här igen ;)

okejså att alla vet idag har jag planerat mitt liv, det kan bli ganska lång tråkigt att sopa och gå fram och tillbaka från och till hagarna så jag planerade mitt liv, tyvär inehållde inte det vad jag skulle välja för gymnasium, efetrsom det var längre fram i tiden, eller jo jag tror jag hade valt cyber i mitt planerade liv (nej jag har inte bestämt mig en ;P)

Jag vet att ni är nyfikna på mitt liv tyvär kan jag inte presentera det en + att jag måste fråga lite personer om det är okej att ingå i mitt liv i deraas roll jag planerat, vilket aldrig kommer hända, Haha...

så nu är min framtid säker eller inte...

Tillbaka!

Här går jag och lovar att blogga oftare och så får min data virus! Haha, men nu lovar jag att blogga oftare, nyårslöfte eller nåt, så nu när jag vart ett tag finns det ju hur mycket som helst att blogga om...

Julen: var väll okej, jag fick min kamera(tjoho!!!!) firade hemma, viktor var tomte han var kul alla asgarva, önskar jag också var rolig... sjöng en hel del sing star(varför är alla i min släkt utan jag musikaliska???), kolla på kalle och åt jul mat, nej jag saknar faktiskt inte skinkan... Vart en hel del smsande ;) jag har redan gått över med 30 kronor, tre vockor kvar!!

Jaja... mer kommer, hejdå

tomt

jag skulle kunna skriva om mycket, hänt en hel del idag så jag har tänkt flera gånger: det här måste jag skriva i min blogg om. men nu går det inte det är tomt i min hjärna...

Jag älskar er:
Farmor & farfar
mormor

Man måste visa sin kärlek till äldre snart kanske det försvinner...

Fredag =)

Idag är det fredag =)

i skolan hade vi redovisning engelskan, gick skit, skaka som fan och utala allt fel. men va fan det är bara ett engelska betyg, och enligt våra lärare så ska man inte bry sig om betygen :O så nu struntar vi i det =)

Ikväll är det idolfinalen och nu som ni märker jobbar jag skolarbete, nej men jag orkar inte just nu. Sitter och lyssnar på julmusik som jag så vackert smatidigt fyller datan med, som jag skrev i tidigare inlägg, om någon vet någon bra jullåt så vill jag veta ;)

På söndag är det andra advent och på lördag ska jag och annie baka lussebullar!

XD

Nu är det jul igen...

... Och gulan är gul igen på godis äggen där i skålen!

jag har verkligen kommit i julkännsla de senaste dagarna tjoho! synd bara att man inte köpt en enda julklapp!

Datan = fylld av julsånger, eller nästan i alla fall börjar fylla den så om någon kan tipsa om några bra jullåtar skulle jag uppskatta det. För jag har fått julfnatt nu =)

GOD JUL!

P.S
Om någon undrar vad jag fått min grymt snygga låt text från så är det från haribo skiva med haribo jul låtar riktigt bra ;)

SKIT!

skit, skit jag skrev ett långt och bra inlägg och vad händer det försvinner spårlöst, för att jag råkade trycka på sudda istället för enter :( SKIT!

Mitt engelska arbete går inge bra sitter helt fast och pappa är inte hemma och kan hjälpa mig och det vore bra om det vart klart idag, så jag kan lägga tid på allt annat som ska göras!

RSS 2.0