Fredag

Nu är det fredag igen då, fan vad fort veckorna går snabbt :O idag hade vi först matte gick igenom hur proven hade gått det hade gått bra för mig, matte läraren tyckte jag var duktig :) tänkte inte skryta så mycket mer om det så vi lämmnar det ;)

Sen hade vi engelska såg på film, litle miss sunshine den var bra :) sen fick vi veta att vi ska ha läst ut boken nästa vecka (visste egentligen redan men hade förträngt det ;P ) vilket var mindre bra eftersom jag bara är på sida 40, men men det löser sig nog.

Bye bye, nu ska jag läsa min bok ;)

Newbody

japp nu skriver jag det ingen med risk för att alla som har mig på bdb, msn och läser min blogg tycker jag är tjatig, men jag bryr mig inte ^^ någon som vill köpa newbody underkläder av mig? :D

Torsdag

idag hade vi först idrott och orientering i skolan (som vi inte alls fuska på) jag klanta till det lite så stackars cissi fick spriga fram och tillbaka hehe, men tror nog et vart ganska bra tillslut ändå, hoppas jag. Sen vart det käka pannkakor innan det var dags för radio, anna och anna åkte till stan för att intevjua folk och jag och maja började spela in, det var roligt fast vi klanat oss lite i programet ibland och fick ropa på hjälp antal gånger.. men vi klara det bra tillslut iaf :)

Sen vart det ta cyckeln direkt från stationen till stallet för att in Lucas för sen kom veterinären ock kolla på hans tänder hjälpte oss även hur bettet satt så nu r allt bra i hans mun och så red jag ut barbacka och han skötte sig jätte bra stegra ine nått :D (så ellika om han håller på imorgon får du ringa eller nått och säga det)

Vad ska alla hitta på imorgon kväll?

Stallet

när jag kom hem vart det åka ut till stallet med moppen och emma, haha hoppade och emma tog bilder vart bra :D sen åkte vi hem igen haha skrämde nog ihjäl emma med mina fina moppe trix? haha ;) skämmde ut annie iaf genom att tuta som fan på henne hehe. sen vart det lite guitar hero igen. :D

nej nu ska jag nog plugga lite engelska glosor ;) eller inte kanske vi får se ska nog duchsa innan maten ;) BYE BYE

Klart

japp nu är mina makaroner klara nu ska jag bara vänta på att mamma gör resten av maten ;)

Nödvändiga inlägg absolut -.-

Segt!

alltså koka makaroner är inget för mig.. eller jo det e enkelt men så jävla segt, kan vattnet inte bara koka nu!!

Hahah jag är väldig otålig av mig ;)

Skolan

idag hade vi kort dag,som alltid då men den känndes väldigt kort haha ;) först hade vi grafisk design och jag gjorde inte ett piss, eller jo prata med läraren om våra saker v gjort och han tyckte mitt var fint, haha måste fixa lite små saker bara ;) sen hade vi datakunskap så jag gjode klart första sidan eller vad man ska säga med word övningar :D bara en till... fuck! orkar inte, iaf så mejlade jag in powerpoit presnetationen också så nu slipper jag oroa mig över den. :)

Nej men skriver mer sen måste koka makaroner ;)

Idol

japp,japp nu sitter jag och kollar på idol och e på fet humör men har typ inget hemma och mamma lär få damp hehe jag ska fytta hemifrn jag och chipsen vet ni och popcornen vi får nog ett bra förhållande (A)

stallet

Japp nu har jag vart i stallet och klantat mig. Först när jag skulle åka ut typ 14.45 när jag satt på moppen och precis skulle stata den kom jag på: vad fan håller jag på med? jag ska nte åka ut förrän en timme, så jag gick o låste upp dören men då kom jag på att jag visst skulle åka ut då. jag lider av sinnes förrvirring. så åkte ag till stallet i rätt tid iaf så hästarna fick komma in och få sin mat :) träffa ann-marie också hon sa att vår lön kommer nästa vecka, yes! inte så mycket men det e lit pengar iaf :)

Upptäkte även att min häst odlar gräs i boxen... han är tjock, men jag krossa iaf hans dömmar om hemodat gräs och tog bort det ;D

Grattis till jossan som fylled 17 idag också :D <3

folk är så smarta

Utanför nattklubben Ice, Stockholm

En kille lämnar fram sitt leg till dörrvakten. Dörrvakten: Nej, det här går inte du är ju bara 17. Killen: Va? Få se! Men åh, jag har visst tagit min tvillings leg. Han är tre år yngre än mig men vi ser likadana ut. Kan det inte gå ändå?

Från tjuvlyssnat.se ;)

Tisdag

Idag hade vi först svenska och fick läsa en skum text och sen svara på massa frågor, vår svenska lärare höll kvar oss för länge så fick skynda till datakunskapen utan att äta :( men vi tjata lite så fick vi gå ner till cafeterian och köpa toast, så det vart typ ingen lektion alls han inte göa nått iaf... Skulle göra typ tabbar i word men min data vart cp så vår lärare sa att han skulle hjälpa mig och försvan medans alla andra gick hem :( men sn efter 5 min eller nått sa han attvi skulle kolla på det imorgon -.-

Sen blir det stallet och jobba, men nu ska jag nog göra klart inlämmnings upgiften så jag kan skicka in den imorgon ;)

:D

underbara måndag, kommer inte upp ordentligt ur sängen, är död på tåget, var det idag freddy åkte med? hm mitt minne e inte så bra. sen foto det var roligt tog massa olika vinklar och shit, vart några riktigt bra bilder. :) på cycklar blandannat,det är bra motiv det ;) och löv :D jag tvinga alla att kasta löv, tjoho :D

Sen film gjorde en film om en snögubbe mn han inte klart :/ men men det blir nästa vecka :) Spanskan va inställd så sen blev det åka hem :D vid 4 tog jag bussen till stan och mötte elin det var kul att träffa henne igen :D

Trevlig dag men nu ska jag nog sova, elle först ska jg spana in lite andra bloggar :D godnatt

GAAA

Jag stressa som fan i morse och så kommer jag hit det e helt tomt och så får jag veta att vi början kvart över helvete. och så kom jag på att vi har engelska glosor (som jag inte övat på) HELVETE OCKSÅ!!!!

Robert wells...

Jag: han ser ut som robert wells!
Emma: vad då då?
Jag: han har långt hår och randig skjorta




kanske inte men men, haha ;) nu ska jag gå och sova eller först ska jag läsa min bok :D god natt :)

okej och nu ett dagens citat ;)

på cyber dagen: det står på en lapp: nästa station är här inne, en kille i min grupp gör om n:en i inne till ett T

Jag: nästa station är här inte?
Han: nästa station är här. INTE! Fattar du?

Haaha XD

Glass kalas :D

Nu på eftermiddagen var jag med emma :) gick och mötte henne på stationen sen gck vi och köpte glass och tillbehör (bär, strössel, godis) sen feta vi oss med det spela guitar hero kolla på idol klipp och knappnytt och sen idol på tv :D tervlig em <3








inte bra

Jag fattar inget av matten just nu kan inte koncentrera mig kommer få ig imorgon och min matte lärare kommer hata mig och tving mig läsa extra matte tjoho...

Cyberdagen

Idag börjde vi skolan klockan 10 så det blev sov morgon till halv 8 istället för kvart i sex skönt :D mötte Em på tåget och åkte till kvarnholmen eftersom vi hade cyberdagen eller vad det hette idag ;) Och typ käka godis på tid, kasta stövel, gissalöv, tog foton m.m Vår grupp var inte särskilt bra haha ena killen hade problem på riktitg alltså..

Nej nu måste jag plugga engelska och matte imorgon :(

suck jag är hopplös

jag har redan tröttnat på min design, så nu måste jag ta mig tid och lust och fantasi att göra om igen -.-

Haha nej men måste få bort det rosa bara ;)

Plugg, plugg, plugg

Men ucsh, sjukt mycket att göra i skolan just nu + stallet också oc ändå sätter jag mig framför datan, fy på mig. jag borde verkligen plugga nu.. Ska till stallet om en hlvtimme och nu kom jag på att det e idol och heroes ikväll också, helvete! matte prov (diagnos kaske det var ?) på fredag känns som det kommer gå super? aja jag klarar det nog kanske det är ganska lätt iaf så :)

Idag har vi haft grafisk design där jag inte gjorde så mycket (A) typ ändra lite på visitkortet sen tyckte jag att jag var klar ;)
Sen var det dataunskap med segaste word övningarna som vi dessutom sk ha prov på se och jag är rädd att det inte kommer gå så bra, men men det löser sig nog hoppas jag :)

På fredag blir det bio :D

Obs!

det med att jag ska ta självmord var inte seriöst, ;) eller att freddy hatar mig hoppas jag ;)

men då

nu sitter jag ch har jätte tråkigt och vill att emma ska svara på mitt sms och att klockan ska bli fem ...

och freddy hatar mig så nu ska jag ta självmord. hej då.


Min frisyr

ni ville ju se den så ;) haha nej jag skojar men det vart jätte kort och inte bra :( jg ska köpå hårfölägning! (i) :P





Hissen ;)

Idag på rasten från matten skulle jag och Anna (N) ta hissen upp igen så vi går in i hissen dörrarna stängs och vi trycker på knappen för 8onde våningen men det händer inget vi tryker flera gånger men sen får jag lite panik haha och typ: VI TRYCKER PÅ NÖDKNAPPEN! Haha som tur var hidra anna mig, så jag kunde komma på att man kan tryckapå 6an (där vi var) så öpnnades dörrarna haha så fick vi ta trappan upp istället och återvända til mattelektionen, sen skulle anna rita upp vad som hnde och börja rita i boken en hiss så kommer matte läraren förbi och frågar vad hon gör och anna typ: eh, det var inget.
Matte läraren: jo vad rita du?
Anna: nej men det var en hiss...
Matte läraren: i 3D format bra, bra 3D är vackert, fortsätt jobba.

Hahahahah.

sen var det bara engelska inte så jätte kul men funka iaf :) nu siter jag och kollar på disney chanel haha ;)

Trevlig helg :D

vi överlevde... kanske

JAg fattar ingenting alla säger olika, det e typ inte klart så vi kan fortfarande dö men vad som är meningen med eprimentet fattar jag inte alla säger olika och risken att dö är olika stor också ? jag fattar inget måste ta reda på allt haha jag e lite förrvirrad just nu ;)

Vi lever en så länge iaf :)

vi dör kanske idag

Forskare: Nu kan jorden gå under I dag smäller det - då ska forskare i Schweiz försöka återskapa Big bang i en jättemaskin. Men en stor grupp andra forskare varnar för att projektet kommer att leda till jordens undergång.

9 september 2008 Fysikprofessorn: Rena spekulationer 9 september 2008 Starka reaktioner på jordens undergång Världens största maskin, The Large Hadron Collider, som den kallas - har tagit 14 år att bygga. Under onsdagen slås den på för första gången. Tanken är att försöka skapa ett ”mini-Big Bang” genom att låta protoner kollidera med varandra. Forskarna hoppas kunna lösa gåtan bakom Big Bang och kanske få svar på hur universum uppstått. Svart hål Samtidigt varnar andra forskare för att projektet kommer att leda till jorden undergång när hela planeten sugs in i det svarta hål som maskinen tros kunna orsaka. En stor grupp forskare har anmält projektet till Europadomstolen och till en domstol i USA eftersom de fruktar att nya partiklar, strangelets, och svarta hål som tros kunna skapas i acceleratorn kommer att förinta jorden. "Struntprat" Flera forskare bakom projektet, bland andra nobelprisvinnaren i fysik, Frank Wilczek, har till och med fått ta emot dödshot. Enligt tidningen Telegraph har han och hans kollegor dagligen får ta emot telefonsamtal, fax och e-post från människor som varit ”både oroliga och aggressiva”. - Det som gör mig arg är att människor tror på det där struntpratet. Vi gör det här för att gynna mänskligheten, inte för att förgöra den, säger James Gillies, PR-ansvarig för projektet. En säkerhetsrapport har dock givit grönt ljus för projektet och hävdar att det jättemaskinen simulerar är något som hänt hundratusentals gånger tidigare i naturen.

ha en bra sista dag ;) eventuellt

måndag 8/9

idag var det foto först, gick igenom kameran och fick uppgifter för att testa det vi lärt oss gick sådär det vart typ fel på kameran -.- men men så blev det vi klagade inte så mcyket bara såg till att läraren fick veta det när vi skicka in uppgiften haha ;)

sen var det film och vi fick fortsätta med anmation idag vart det två bollar som krocka och det flög iväg bitar av dem. Ooo avanserat ;) var ganska kul ändå jag lyckades nästan hela tiden haha :P

sen var det håltimme i typ en timme i skulle köpa nått att äta, vi ville inte ha godis lovar men det fanns faktiskt inget annat att äta en godis (A) sen vr det spanska vilket inte vart så mycket jbb satt mest och argumnetera att vi skull få åka till spaninen haha och gjorde andra saker en att plugga ;)

sen vart det hem innan jag åke och klippte mig så nu har jag klipt mig :D det vart kort känns det som men men det växer ut ;)

Här igen ;)

var ett tag sen jag skrev, fy på mig ;) får bli lite bättre på det igen. som ni säkeret fattar har det hänt massa roliga saker sen jag blogga sist men orkar inte skriva om allt det vi glömmer det ochså blickar vi frammåt mot nya spännande händelser ;D nej nu ska jag ta och äta middag ^^

vilket inlägg då ;) men det kommer snart nya, bättre och fler inlägg snart jag lovar ^^

RSS 2.0