Gymnasieval

okej snart måste det vara valt då, våran efterblivna skola vill såklart att det ska vara klart tidigare, som man inte hade press innan :O Så idag gick man in för första gången då, har skrivit in mina val men har fortfarande inte bestämt om tumba eller cyber ska komma först men just nu lutar det åt cyber men vet inte. beslut ångest!

Picknick!

Efter utvecklingssamtalet och efter att jag suttit hemma och slöat en del åkte jag och emma till tumba gymnasiet, det skulle visa sig gå väldigt lyckat (faktiskt för att vara oss)

Vi tog tåget till tumba följde strömmen så vi hittade skolan, för det var så svårt, haha eller inte men vi var lite osäkra. gick in genom huvudentrén till skillnad från förra gången, aja vem bryr sig vi vart visade till media bordet som visade oss till media huset, så vart vi visade runt där. Sen gick vi till stora huset igen. visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen men så såg vi att de bjöd på fika och det är ju alltid trevligt så vi tog varsin chokladboll. Dumt gjort den var riktigt äcklig så vi flydde ut spottade och jag som inte hade ätit hela på en gång kunde slänga resten men stackars emma... ;) så vi bestämde oss alltså för att dra hem. men först gick vi in på pressbyrån för att köpa en dricka att dela på, men jag hittade lite pengar i fickan så istället kom vi ut med varsin coca-cola burk. en macka en kanelbulle och en godi cola! Tjockis oss(mig) medans vi var inne på presbyrån missade vi tåget så vi fick sitta ett tag och vänta så det vart pickninck på stationen och självklart spillde jag ut halva min cola burk!

vi var något flum, men det var ju ändå jag och emma och då går det som det går... ;) <3


Pickninck!


Kväll...

Är här inne lite sent då skulle bara kolla när tumba hade öppethus imorgon råkade trycka upp msn också så då tänkte jag att jag lika gärna kunde kika in här ;)imorgon är det skola redovisning engelska som vi tnkte slippa eftersom både lina och emma är sjuka, sen ska vi få se nationella provet i svenskan :O

Idag har jag vart rikitig pluggis eller inte.. . första pass innan rasten var väll sådär, andra innan lunch gjorde jag väldigt mycket eller inte.. ;) sen efter lunch var jag faktiskt riktig duktig och jobba hela eftermiddagen..

förlåt lars! känndes som en nödvändig kommenar -.-

men aja, God natt.

Tack!

jag vill skänka ett litet tack till kina som gjort det möjligt att få det så här finnt på bloggen ;) det är inte riktigt klart ännu men snart så =) vad tycker ni om min bakgrundsbild jag valde då, har självgjort den, så kommentera gärna =)

Så: Tack för hjälpen kina <3

Pengar =D

äntligen har jag pengar igen så nu ska jag shoppa allt meningstlöst jag har väntat på att köpa sen i december. Men då ar det julklappar och sen var det presenter och skidor (som i och för sig aldrig blev av men det ska det :P) men nu har jag pengar igen, så på fredag ska emma och jag på stan =)

Nu när jag ändå har inne på helgen kan jag ju fortsätta med den ;) på lördag skulle emma komma hít och vi skulle titta på film, men nu så har mamma och pappa bestämt att vi ska hem till släkt :( på en lördag kväll, visst jag har inget emot dem de är trevliga, men på en lördag kväll, det är ju halva helgen. så nu har jag bara fredag att se fram emot.. men det blir kul det med ska försöka övertyga mamma och pappa om att inte behöva åka till nykvarn, men jag kan ju passa på att kolla på mitt hus ;) <3

Vart är buss 402?

I lördags förmiddag skulle jag och emma ta oss till cybergymnasiet öppethus, vilket självklart vart jätte lyckat, vi tog tåget till södra och därifrån promenerade vi till slussen precis som jag hade fått order om att göra, jag hittade riktigt bra och kom ihåg vart man skulle gå =) så kom vi fram, jag visste att vi skulle ta bussen därifrån men inte vilken buss, så vi började yra omkring och leta efter någon buss som verkade rätt, vi hittade en karta men där stog stod det att ingen av de bussarna som gick dit gick från slussen. efter att irrat runt där i typ en halvtimme eller något, hitta vi en buss som kunde passa, men busschafören sa att vi skulle ta buss 402 som gick en gata ner. Så hittade vi en trappasom gick ner och det var skyltat att det fanns bussar som gick till nacka därifrån, så vi sprang dit där fanns det bara en busshållplats på rätt sida vägen som tur var problemet var bara att det inte stog att buss 402 gick därifrån, men vi väntade ett tag för att fråga busschafören som kom i nästa buss vart ifrån buss 402 gick, men det kom aldrig någon buss så vi bestämde oss för att gå tillbaka och se om vi hittade någon annan busshålsplats då hittade vi inte tillbaka igen, och när vi äntligen gjorde det så hade vi inte missat någon hållplats så sprang vi tillbaka för att hinna fram till busshållplatsen vi stog på innan för då hade en buss stannat där men den missa vi, till slut kom det en ny buss och busschafören sa självklart att vi var på fel ställe, så vi började springa för bussen skulle gå om en kvart, så till slut hittade vi rätt vi skulle bara gå igenom gallerian, problemet var att vi inte hittade ut från gallerian. Men till slut så hittade vi äntligen rätt då hade vi missat bussen med 10 min och nästa gick om 20 min så då fick vi sitta där och vänta innan bussen äntligen kom, vi räknade ut att medans vi sprunigt runt vid slussen hade vi missat 3 bussar ;)

Så om någon vill veta varifårn buss 402 går, fråga mig jag har koll nu ;)


På kvällen var det fest hoss emma det var kul =)

det kladdiga äcklet!

Äntligen fredag! fast det har inte kännts som det..

okej jag ska passa på att klaga lite ;) nämligen på det kladdiga äcklet:
det är en ingridiens i den underbara skolmaten och jag vet inte vad det är men det smakar kladdig, ser äckligt och konstigt ut och de heller ner de i all mat så fort det är sås :( och nej jag äter det inte, men jag har samkat, första gången. det är väldigt synd att de heller i det kladdiga äcklet i maten för grejen är den att det skulle vara ätbart annars, viss mat iaf, men nu måste man sitta och peta ut det kladdiga äcklet ur maten och vips så finns det knappt någon mat kvar... det finns mycket skum mat speciellt skolmat!

Sen vill jag klaga på att lina inte ringer har så tråkigt så vill att hon ska ringa och säga att vi går till emma nu för jag har tríst!

färdig klagat nu är det helg!! XD

varför händer inget kul?

alltså jag vill blogga och jag vill blogga om något för skulle jag blogga om min dag skulle vare inlägg låta:

var i skolan gick skit satt på mattan och gjorde inte ett skit. jobbade faktiskt lite på em, obs det sista är bara vissa dagar.. sen hände blablabla på lunchen. åkte till stallet och red med blaha och det gick sådär...

det är ju inte intressant och veta :/ men som tur är, är det helg imorgon och då händer lite roligare saker (man slipper skolan) så förhoppningsvis blir det ett roligare inlägg.

men jag är så jävla trött på skolan nu, före varje lektion tänker jag: "ska jag verkligen gå på lektionen ska jag inte skita i det och skolka?" men hittils har jag motståt den enorma frestelsen men snart orkar jag inte mer, känns som mina betyg kommer sänkas den här terminen... :(

världens bästa film...

Idag har jag vart i skolan jobbade mer på förmiddagen än jag gjort på hela veckan, starkt jobbat. iaf lunchrasten satt vi och prata med niclas och jonas(!) på svenskan skulle vi skriva en novell, gick åt hellvete så sket i att lämmna in min, skriver den nu (=snart) och lämmnar in imorgon och sa att jag glömmde lämmna in den igår, vilken plan då kommer den bli bättre iaf...

idag fyllde de lilla monstret 13 år... fick björn borg trosor av mig som hon enligt karin vart väldigt glad för (VA???) så stressade till stallet skulle rida bommar med sandra men det vart inte så.. :( sen hem träffade lit släktingar snackade gymnasie med eric, innan vi började göra världens bästa film, jag tror det kommer bli en riktigt storsäljare!

Handling: em.. finns det någon sådann, de blir kära i varandra sen dödar de varandra utan anledning XD
Typ av film: drama? ne typ action XD animerad!!
resigörer:Eric och frida
manus författare: se ovan
kamra man: ME!
roller: ler gubbar och en pingvin, fler roller i nästa del....

En har vi bara gjort del ett och del två men planerar reddan en trea som görs på fredag, XD
vänta med spänning har ni tur får ni kanske premiärbilljetter av mig...


Jag och min kusin äger!!

Mörker

skola först idag då som varenda eviga dag satt på mattan hela dagen och glodde rakt fram gjorde faktiskt lite nytta med engelskan. sen satt jag där med biologi boken framför mig och sket i att jobba och bara satt. jag och emma lyssnade på musik och läste linas berättelse som självklart drog upp min humor... men nu kan jag hämnas XD sen var det lunch vart allmänt påhoppad av fias lille bror johan. Haha han var kul. bästa kommentaren av johanna: JOhan inte sticka pennor i tjejerna! sen vart det sitta på mattan och stirra rakt fram igen, orkar inte mer av skolan...

sen åkte jag till stallet och red gick väll sådär, sen när jag kom in och borsta så vart det störmavbrott ;P lucas vart ganska förvånad, sen sprang vi runt och letade lampor innan strömen kom tilllbaka igen, jag är väll lite knäpp men jag tycket det var roligt, eller något.

Lina min hämd kommer snart XD har inte hunnit fixa bildbevis och orkar inte det men snart så XD *alla läsare väntar med spänning*

Humor?

varför har inte jag humor och kan blogga intressant och roligt om roliga saker, jag trodde jag hade fantasi men tydligen inte, i alla fall inte när det gäller humor. Undra om det är något som går att träna upp eller bara finns där från början för i så fall är det ganska kört, men kanske finns det där någonstans dolt bakom min och emmas flum och dålig humor. Man ska inte nämn vad jag har för humor just nu, även om lina tycker det är trevligt att dra upp :P den humorn undviker jag helst att skriva, det är sånt man bara råkar skratta åt lite ibland = har vart oftare nu.

för er som undrar så orkar jag inte med den här veckan mer, vill ha fredag och helg!!men nu är det inte så långt kvar... ska nog sova tidigt typ nu så det snabbare blir imorgon och på så sätt snabbare helg! XD

Avlopp

Avlopp



idag har hela skolan luktat avlopp men vi lyckades hitta ett som inte stank och fick sitta där =) hade matte men orkade inte jobba plus att jag inte förstod eftersom jag inte orkade, var lite duktig ett tag, men se tröttna jag roade mig med att ha lite fina bilder istället ;P efter rasten hade lina och freddy bild, så jag flummade lite med emma, innan vi gick och gjorde lina sällskap utanför estetslaen tillsammans med hanna och
feffe gjorde mina fina berömda teckningar på små papper till emma och lina igen :P medans hanna gjorde moln och feffe limma XD På eftermiddagen skulle vi planera idrottslektionen vi ska håll ai det gick ju bra, haha vi planeraden emmas fest istället men det behövdes ju också :P sen sluta vi =)

ikväll är det badminton då, vet inte om jag orkar vill sluta ska nog göra det fast jag vet inte, kan väll vara lite snäll mot amanda, nej men jag slutar. kanske går idag få se...

presenter

idag har man åkt runt jorden och köpt presenter då =P började på ikea för att byta lite saker, jag hatar den affären efter förra helgen, :P sen till skärholmen och hitta presenter till annie och emma =) hoppas de blir glada :P

jaha sen åkte man till stallet till den lilla söta och skritta ut barbacka, sen var det inte så mycket mer XP

Nytt =)




Jaha som ni säkert märkt finns det lite små förändringar överallt det är för att jag håller på att designar om min blogg så det ska se lite bättre ut ;) än så länge är det bara små saker men snart så... ska bara komma på hur man gör, men är en bit på väg iaf, men om någon kan ge mig tips hur man gör så tackar jag inte nej ;) Men det kommer nog bli bra det här... så det kommer alltså komma lite små förändringar här och var säg gärna till om något ser konstigt ut är inte riktigt 100 % säker på vad jag gör men nästan ;) så jag hoppas det finns någon snäll typ som vet hur jag ska göra och vill hjälpa mig =)

Tack på förhand

Vad hände?

Förut hade jag jämt massa pengar och hade alltid råd med allt, men nu fast jag får högre månadspeng har jag inga pengar, visst de flesta pengarna gick tilln julklappar och skidorna (som vi int ¨åkte men ska så igentligen har jag pengar) men iaf, nu undrar jag bara hur kan jag vara så korkad att ta slut på alla pengar och ska köpa tre presenter? okej jag har nödlösning men vad gör jag med de pengarna?! går på bio och typ gör av med på andra onödiga sätt, jag får faktiskt skylla mig själv då! fast jag går hellre på bio och är pank än sitter hemma ensam en fredagskväll och ruttnar frmaför tvn ;) jag löser det ändå, jag lovar ni som fyller år ska få era paket.

Men ibland undrar man ju hur smart man är! jag måste ha en jordnötshjärna!

så ikäll blir det bio igen alltså, eftersom lina dissa mig ;)

Fortsätt simma, fortsätt simma

så var det söndag igen då, sista dagen innan skolan igen då, idag har jag inte gjort så mycket typ vart i stallet hela dagen, lucas hade fått några knölar typ allergisk reaktion eller något men det var lungt han var frisk ;) red med sussi, sen åkte jag hem och bada och ja nu kollar jag på hitta nemo ;P

Bio

Bio



i lördags kväll var det bio då ;) tillsammans med en hel del folk: emma, sunqan, Lina, mark, tommy och kakel,. Filmen var faktiskt bra måste nog se 1 igen, innan bion var jag med lina det var kul vi kollade på ciao bella (och jag vart misshandlad :P) och åt kladdkaka ;P sen gick vi ner till stan och var allmänt flum. sen gick vi och åt kebab, eller jag åt inte men några åt. snodde lite pomfrits och cola av tommy. efter det var det bio då fick vänta ett tag bara.

Efter bion drog vi till donken och satt där ett tag, sen åkte vi hem, kollade på det sjukaste program jag någonsin sett, typ folk med rörelseproblem och olika sjukdommar som vill bli stippor, helt sjukt :/

Morgon

Jaha, idag var det hoppträning men jag orkade inte åka ville hellre sova, var uper trött så annie åkte ut och red istället, hoppträningen håller på nu hoppas det går bra ;) senare ikväll blir det bio! =)

och nu något som är nytt här på min blogg, en bild ;)


Jag ;)


Begravning

Jaha, idag var jag ledig från skolan för att åka upp till dalarna och gå på "faster Guns" begravning, det var sorligt i kyrkan men prästen var bra, eden hade ritat en teckning till henne som hon la på kistan <3 Sen var det smörgåstråta och fika det var gott. Innan vi åkte hem igen.

Det känns konstigt att jag aldrig mer kommer träffa henne även om jag inte träffat henne så mycket...

Nu sitter jag och skrattar åt extra extra :p det är en bloggare med, ;)

skola...

Jaha, så var vanliga dagen igång igen då även om vi tar det lite lungt i skolan sjå är det igång på riktigt. Förmiddagen hade vi först musik skulle göra en ny text till en låt, våran vart riktigt bra ;) Ja om vi säger så här vår grupp kallade oss de hungriga, så förstår ni vad den handla om och den var i allmänhet väldigt skum ;P Sen var det svenska skulle skriva en uppsats min vart väll inte den bästa jag gjort men men. Sen var det lunch och efter det so skulle skriva om olika nyheter vi fick usa valet, typ tråkigaste. sen var det slut hem och höll på att sommna i soffan innan jag skulle ut till stallet.

I stallet hände det en hel del, jag red på lilla plutten även fast han inte hade ätit, för han är verkar ju frisk. så jag red han var ganska frammåt och gick fint. Sen kom folk nerspringande från stallet och ropade att andrea hade rammlat av och roddan hade försvunnit och alla sprang ut och leta. Vi hittade honom på nynäshamns vägen! men allt gick bra, fast roddan hade visst ont i ett ben och hade tappat ett sko och andrea hade skrapsår.

Sen på kvällen så ja, men allt löste säg...

BYE!

Första dagen i skolan...

Jaha, så var lovet slut :( helt okej i skolan, hade först typ massa prat om ändringar och bla, bla, bla... sen hade vi engelska och satt och diskutera, gick väll helt okej, sa inte så mycket men, får skärpa mig till nationella provet, jag ska ha ett vg! Sen lunch vi var inte så jätte posetiva i början satt i soffan och kolla rakt fram, men sen vart det lite roligare när knyta upp skor killen kom, plus hade vi hade något trevligt att prata om eller mindre trevligt kanske, jag vet inte. Sen matte med mouna (TJOHO- eller inte) hon skrev upp uträkningarna på tavlan och bad oss räkna ut?? Jaja, sen lyckades jag räkna två tal i matteboken innan jag gav upp och började rita/kladda istället... Vart en helt okej dag, fast det var väll mest för att jag inte tog det så allvarligt, men en dag kan väll bli slapp?!

Sen drog jag och emma till lina och ja prata om det intressanat (ojoj misstolkning!!) samtalsämnet. sen hade vi inget bättre för oss så vi drog till ragnhild och väntade på att mark skulle slut sen gick vi till lindboms och köpte mobil pengar till honom, innan vi drog hem till lina igen. Sen åkte jag till stallet, Lucas hade inte ätit så mycket hö, men var pigg och glad + att höt inte lukta bra ;P

Oj glömde ju skriva om det bästa på hela dagen ;P Linas ansvarsgrupp har blivit flyttad till estetsalen hon som inte kan vara där XP Så nu ska hon få byta grupp, hoppas till våran XD men stackars freddy :(

Jaja, det var min dag, Bye

Regn

Just nu hatar jag regn, det har förstört mina två sista lovdagar, fast det vart ju lyckat iaf ;P

Måndag
Skulle jag, lina och mark ha åkt iväg och åkt skidor i sollentuna så jag gick upp tidigt, men självklart är det plusgrader och regnar så vi tyckte inte det var någon ide så vi tänkte att vi skulle åka någon annan dag när det är kallt igen(blir det kallt något mer i år) så vi bestämde oss för att åka och bowla istället, det gick riktigt bra =) jag gjorde fyra strikar (man säger inte så va?) XD Sen drog vi hem till lina och åt vår matsäck vi skulle haft med till backen och kollade på robin hood, spelade xbox och ja, hade trevligt.

Tisdag
Idag åkte jag och andrea till stallet och red ut det var kul vi red till skolan i regnet , vi var i stallet från typ 10 till 3, Lucas ville inte äta sitt hö =( Hoppas han är bra iorgon, lilla pollen :( Sen kom jag hem och åt lunch sen sommna jag, var så trött kommer aldrig orka gå upp imorgon -.-


Jaha sista dagarna på lovet imorgon börjar skolan, sista terminen grundskolan :) med massor av jobb och nationellaprov :/ aja sen slipper jag skiten...

ikea

idag har jag vart på ikea med min kära lilla familj + jenfer (även om hon nästan räknas in i familjen ;P) vi skull kolla på massor av nya saker till annies rum och lite grejer till mitt, har ju inte hunnit måla om ännu i mitt rum därför var det inte så mycket till mig, men jag kände för att åka med ändå... Var ganska trött + att annie var jobbig (som om hon inte brukar vara det...) så det var inte så lyckat, det var mycket folk och allt tog onödigt lång tid, men sen till sist har vi betalat och lämnat in grejerna till hemkörning och ska precis sätta oss i bilen för att åka hem så ringer de och säger att typ 2 grjer var söner så det är bara att gå tilbaka och ställa sig i kö för att byta... Till slut kommer vi iaf hem och då är det dags att åka till stallet, var inte så jätte sugen på det då men. Åkte ut och tog en liten kort runda barbacka.

vi köpte en hel del på ikea:
*madrass till mig och annie
*bäddmadrass till mig och annie
*lådor typ, ska ha säng med lådor till mig och annie
*garderob med alla tillbehör till annie.

Jag är en hjälte!

Och det är sant... ;) tror det eller inte men jag har räddat ett liv idag, okej det var bara en liten hare men jag räddade den iaf! Hhaha

Idag har jag klippt mig, vart inte snyggt är missnöjd, men men det kanske ser bättre ut imorgon, antagligen inte men hoppas hoppas hoppas, sen åkte jag hem käka lunch bytte om och drog ut till stallet, red ut med mamma och det är nu mitt(vårt) hjälte dåd kommer, när vi red på fältet så var det en hare och en räv där men när vi kom ridande så skrämde vi iväg haren och rävern åt varsit håll och så vips så överlevde haren: I´m a hero!

påtala om hero... jag är så sur för att heroes inte kommer visas förän i höst! GA! kommer aldrig stå ut hur kan de göra så när den är klar och allt :( Haha men får väll se den på nått annat sätt, för det går inte att vänta tills i höst!!! ;)

RSS 2.0