?

hej får jag åka på språkresa? skulle det funka att bara säga så? Ååå, jagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavill
jagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavilljagvilljagvill
jagvilljagvilljagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvill
jagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvill
jagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavill
jagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavill
jagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljavill

Jaha...

jaha... här sitter jag med fönstret Nytt inläg framför mig har inte skrivit på ett tag och vet inte vad jag ska skriva heller står typ helt still i huvudet på mig!

idag har vi planerat uussaarska dagen, tjoho! inte, jag säger inte vad vi planerat om någon som inte borde veta det skulle kika in ;)

Trist dag, det ända som var kul var när jag och lina "råka" låsa in markus, men sen höll han på att vidra armen av mig då var det inge kul, men på måndag ska jag hämns!!! =)

sen tog jag min lilla moppe till stallet för att rida med sussie, men hon hade tydligen ändrat sig och skickat ut sin mamma, men jag red med anna tyr sen, och lina stressa på mig lite att komma hem ;P

Hej hopp kaffekopp


H+J = sant

utan att berätta några ´namn och vara allt för taskig mot någon jag stör mig enormt på skulle jag bara vilja säga att J och H skulle vara det perfekta paret, de skulle passa perfekt. Och sen skulle dom gärna kunna flytta utomlands och försvinna från mitt liv! =)

Måndag, måndag kom tillbaks annars fattas det en dag, tack ska du ha

idag var det skola (som vanligt) lite itro och sen jobba vi med projekt vi ska göra en film, min grupp var endå helt okej, markus(hette han det) jobba faktiskt lite, ´sandra gjorde välll mest och jag lekte boss och försökte styra upp allt , sen så hammna jag *förvånad*(INTE!!) med Jimmy! AHHH!!!!!!!!!!!!! mitt liv är över.

Idag var det första gången på badmintonen XD träffade amanda igen! skitkul, gick inge bra i början men sen gjorde det! fast amanda spö mig i vår lila match på 2 min =( Vi hade en ny tränare på badmintonen han påminde lite om min moppelärare inte utsidan men något med in sidan, tur att Bitte, är kvar som huvudledare. Fast det såklart min moppeledare skrek mer. 

inte för att någon pryr sig men idag åt ´vi skit äcklig soppa till middag, luktar skit, smakar skit! man borde kunna skicka lukter över datan, så skulle ni kunna lukta, jag luktar mycket, jag är en lukt människa, jag kan känna lukter som man inte precis brukar komenter, komma in i ett hus och säga: det luktar min moppe här! i alla fall jag kommer av mig... hejdå

snyft :'(

uppdatering 2:
min kusins mus klara sig inte, nu är den död!

R.I.P rödluvan
vila i frid, ha det så bra i mus himmlen


idag/igår/inatt

Idag/igår/inatt så var Lina emma och freddy hos mig. men innan det var vi hos emma och baka, våra kakor vart jätte fina och jätte goda, jag gjorde: svampbob, patrick, bläckvard och garry som kakor, freddy härmade mig och gjorde svampdod. vi gjorde kokosbollar också. sen gick vi hem till mig för lina ville prova köra min moppe , men hon våga inte. så jag skjussa henne istället, efter att hon tvekat ett tag. sen gick hon ´hem för att äta, vi andra åt hemma hos mig, sen kom lina tillbaka, så då börja vi titta på film =) Vid halv elva (känndes som typ 12 eller mer.) följde vi med lina hem, för hon skulle upp vid åtta så hon kunde inte sova över. vad vigjorde sen. eller när vi gick och la oss, det är hemligt ;P

P.s vi flumma en hel del och emma och freddy mobba mig = som vanligt d.s

p.s.2 jag säger inte att vi gjorde det men vi kan kanske ha ringt hanna vid 5 och väckt henne, fast vem vet. d.s2

Flottsbro

Har trist så kan lika gärna skriva om flottsbro,

igår (fredag) var vi med skolan påflottsbro, trist. fanns inget och göra vi spela lite kort och jag läste min manga bok som jag smart nog tog med. sen skulle vi gå en liten promenad, jag emma, lina och freddy, fast emma orkade inte gå. så vi gick våran "promenad" med "Promenad" menas att de tvinga mig klättra upp för ett berg, där det var stup nedanför oss och sen kom vattnet, jag höll på att dö av skräck när vi klättra på ett ställe, där det var lika samlt som ens fötter och man var tvungen att trycka sig mot berväggen! sen var det dags att klättra ner, då tog vi en annan väg, men det var fortfarande smalt så smalt att man precis bara kunde sitta ner och så var det stup brevd! och det enda som fanns att hålla i sig i var kantiga stenar eller växter! jag var så rädd att jag nästan börja gråta!! men jag kom ner oskadd, överlevande utan skador!

Lina och freddy tycker kanske jag överdriver lite (det gör jag också men bara pytte lite.) men det var så här det känndes.

hej hopp nu ska jag till emmma =)

Tjoho

Hallå, någon som saknat mig?

idag har jag klippt mig, är ganska nöjd, har vart mer nöjd med en klippning, men men. har också vart på stigbygeln, vi åkte dit för att köpa nya ridbyxor, det var rea men det var ju såklart inte rea på dom byxorna jag ville ha, men sen hitta vi ett par nästan lika fast blå som det var rea på, så dem köpte vi. sen köpte jag även ett par ridstrumpor.

idag ska emma, freddy och kanske(hoppas hoppas) lina sova hos mig, vi ska kolla på film och sova ute i lillhuset. men först ska vi till emma och baka till i kväll. skojigt, skojigt.

uppdatering:
min kusins mus överlevde XD

Ha så skoj skepp och hoj!

Skolstart

Hej hopp vad sommarlovet var kort! nu är det slut! =(

Idag började vi klockan 9 med upprop och det skulle vara klart runt lunch, någon som brukar äta lunch vid halv 10? sen skulle jag och emma gått ner på satn men vi följde med freddy och lina hem till lina. där åt vi lussekatter XD och kollade på Linas kvällsbok, den var bra, emma skratta hela filmen, det var roligt. sen skulle Lina till sin farmor så då gick jag, freddy och emma ner på stan. efter att köot mina spiderman pennor och en nightwish skiva gick vi till mc och köpte mc flurry och satte oss vi maren och åt. det vart skoj, mycket som dog! freddys toffs johannes, miss mcflurry och herr matsked. sen får man inte glömma min döda plastpåsefågel!

efter jag kom hem har jag inte gjort någonting. läst lite suttit lite här käkat middag. imorgon börjar skolan 8.30 som vanligt! trotyr! fast jag måste erkänna att det kunde varit värre, tycker riktigt synd om freddy och lina. Vår lärare + vissa elever var riktigt skojiga! 

smart !?
-alla som är nya räcker upp handen. det var en del, då får ni som har gått här, jag antar att det är resten hjälpa dom nya. 

-sen har vi satt upp övervakningskamera i kapphallen också, vet någon varför?
- (ny tjej) för att det har vart så mycket stölder.
- ja exakt, har du gått här innan eller?
- nej, jag läste bara på pappret.

vi har redan fått en utskällning också, men det är så svårt att låta bli att skratta när gruppen/läraren är så rolig, fast det beror mest på att emma är i samma grupp som mig XD 

Hit och dit

Idag har jag haft tarzan i ett år! Hahah, tänk vad tiden går. iallafall så måste faktiskt han få tårta även om han bara är en liten hamster, vill han också firas, så jag gjorde en fin knäckebröd-med-gurka-och-hamstergodis-tårta till honom. men han tyckte godisen var det mest intressanta och lämmna det andra!

sen skulle jag och mamma åka till hööks, för jag skulle använda upp lite födelsedags pengar, men först stack vi till granngården, sen när vi kom upp till kungenskurva kom vi på att vi skulle in på rusta först. sen var det in på hööks. Efter det åkte vi och käka på mc donalds, efter det kom vi på att vi skulle köpa en till spegel till mitt rum, sen prova jag massor av sängar också, det var skönt. Sen åkte vi hem och lämmna allt vi köpt, förutom det som skulle till stallet för det tog vi med oss till..... stallet. Maria var där och red med annie. Men det betyder inte att jag måste slava runt och sköta saker hon borde göra. Annie: "oj jag glömde ge han mat!" mamma: "gör det frida!" jag: "ja, annie vet väll inte vad han ska ha!" (jag tracka ner henne där för att hon aldrig åker till stallet vilket betyder att jag aldrig har tid till att vara med kompisar, medans hon är det jämt!) Annie: "måste du va så suur?" nejdå lilla annie det måste jag inte!! I alla fall, sen åkte jag hem och pappa hjälpte mig att sätta upp mina spegler. Sen satte jag mig och titta på vad jag köpte för mina pengar: en film.¨

Saker jag köpte idag/mamma betala jag valde:
Svampar (inte svampar man äter.)
smörjmedel i spray form.
hästsalva
säkerhesväst
vantar
ländtäcke
spegel

Hm, det var nog mer, men vem bryr sig?

Adios

Ingenting

Idag har jag gått runt och gjort ingenting, eller jo jag städade faktiskt tarzans bur och började att packa upp en av dom flyttlådor som är kvar, men det var för jobbigt och jag blev hungrig så sen satt jag och kollade på tv och vänta på att Hanna skulle svara på mitt sms, men det gjorde hon inte så jag åkte ut själv till stallet, där mötte jag louise så vi red istället.

Det var min dag, slut på historien!

Tiden tickar

det var ett tag sen jag skrev, känns som evigheter fast så länge sen var det inte :/ jag är helt slut, har haft så mycket att göra senaste veckan att jag inte ens har hunnit kolla på min data fast den står på rummet! Haha, fast ska man rida varje dag + den där moppekursen så... undrar hur det kommer bli när skolan börjar!! Jag kommer vara helt död, så datan kommer nog inte användas så mycket =( USCH! jag vill inte tänka på skolan! hur kan du längta cornelia?

Idag ska jag och vendela och maria köra tyr., sitter är och väntar på att vendela ska ringa, det kommer bli super kul, det var det sist iallafall (inte när vendela ringer utan när vi kör tyr) nu är dom ju klara med fältet så nu kan vi köra runt hela =) och inte bara en liten bit.

Idag fick jag veta att min kusins mus, kanske måste avlivas =( Deras möss råkar alltid ut för olyckor! Stackars Noah (min andra kunsin) tänk om han får självmords tankar igen! Han är så söt, han är nog den som mest bryr sig om djuren av alla dom jg känner, han är så söt! han är 6 och får självmords tankar när hans mus dör för att få träffa den.

Hejdå

Ett svårt val

Haha Tanja gav mig ett svårt val! Hon skicka ett mejl där det stog att jag skulle skicka det vidare inom 30 min till 10 personer annars kom en tjej som dött till min säng i natt och om 13 nätter skulle hon strypa mig, jag vill verkligen se om det funkar men jag vill inte bli strypt så hmm, hur ska jag göra?

Harry Potter

Idag var jag och emma och såg Harry potter 5 på bio, den var bra även om man störde sig på en del småsaker de hade ändrat från boken. jag drack up min cola rekord snabbt också, det ångra jag sen ;)

På morgonen var jag ute hos Lucas, vi red ut han var pigg och glad och det var riktigt skönt att bara rida en liten sväng, duktig som jag är smörjde jag både sadel och träns + att jag cykla ut ;P

Måste bara berätta en hemsk grej, Emma tvinga in mig på gallerix för att kolla på skols saker + att gå in på åhlens, fattar du inte att jag blir desperat emma! ;)

Hoppträning

Hoppträningen gick super, vi hoppade "titthiner" Lucas tyckte det var lite läskgit men sen gick det bra, han tyckte inte det var så roligt bara, att hoppa ett hinder i taget, men sen när vi hoppa bana tyckte han det var kul, jag med ;) Det var verkligen en rolig bana med vattenmatta hiner, fin oxer, ett "lådhiner" och en trippelbarr och Lucas var så duktig, längtar till nästa hoppträning, hoppas inte annie vill vara med då, men det kommer hon vilja ;)

Precis som jag hade tänkt

Idag hade jag tänkt att ta det lungt, sova länge sitta ute och läsa i skuggan, men såklart ringer pappa och väcker mig, hon behövde veta vad moppen hette för att försäkra den. Sen kuunde jag såklart inte sommna om, när jag går upp märker jag såklart att det är dåligt väder, så jag sätter på tvn ett tag men då börjar det så klart att åska! Så jag satte mig och läste inne istället. I nya okej, och då hittade jag något väldigt skojigt! Agustas lista! Och nu upptäcker jag att band efterlysningen är med också XD Haha skojigt! det blev en lyckad dag till slut iallafall hitils!  

Skrutt sjukan anfaller

Det jag skrev om skrutt fick oanade konsekvenser, här har ni samanställt vad som hände med mig och sofia efter min blogg:
 

Skrutt är en sjukdom, som inte går att beskriva, men den är ytterst farlig, vetenskaps män säger en sak, drabbade en annan, men en sak vet vi skrutt är farligt och det är viktigt att vi stoppar det, men eftersom vi inte vet exakt vad det är, så är det svårt att varna, vi kan bara lämna fram de olika teorierna, dock verkar det inte finnas någon lösning på förskruttningen, men kanske finns det hopp.

 

Vad händer när man blir förskruttad?

Skrutt är magiskt på något sätt, man börjar bli lite skruttig och vips så skruttars man ner i både kropp och själ och det går inte att stoppa man blir förskruttad. Så förskruttningen fortsätter och till slut kommer man till skrutternas värld som är långt bort från vår värld och vi kan bara ana skruttens kraft härifrån.

 

Vad är skrutt?

Enligt de drabbade är skrutt mer än ord, det är en känsla och en stämning. Skrutt är något magiskt, något som förtrollar en helt. Vi andra har inte en aning, för har man aldrig haft eller gjort något då är det svårt att veta hur det är.

 

Skrutts nivåer

Forskare har kommit fram med hjälp av drabbade att det finns olika nivåer av skrutt allt efter man blir ner skruttad.

 

1, Du börjar skrutta och det är kul. På den här nivån tänker du inte på det som en sjukdom utan som något roligt ofarligt.

 

2. Du börjar anan att det kan vara farligt men kan inte komma ur det så man följer glatt vidare i skruttet.

 

3.Ganska likt ettan men nu är det värre och du är nästan helt ner skruttad.

 

4.helt plötsligt förstår du att något måste göras, alla måste varnas men det är för sent, du glider ner i total skruttnad och efter det vet ingen vad som händer utom dom drabbade och det går inte att få fram genom forskning.

 

Hur började allt?

Hur allt började vet ingen säker, det närmst början vi kan hitta är:

sofia säger:

skrutt hha
sofia säger:har precis läst din blogg

 AKTA ER FÖR SKRUTT SJUKAN DEN SKRUTTAR NER ER TOTALT!

Hoppas ni har läst det med nöja, och att ni förstå allvaret för vi fick verkligen problem ;)

Skrutt

Idag var jag med sofia, vi spelade kort, och volleyboll sen kicka vi ett tag också, vi var riktigt duktiga ;) Vi hade kuddkrig också det var riktigt roligt. Vi hade också väldigt kul när vi kom på hur roligt det lät med ordet skrutt, till slut kom vi fram till att det borde heta äppel skellet.

Idag hämta pappa min moppe också, jag fick test köra den fram och tillbaka på gatan en gång, det gick ganska bra, bättre en förra gången jag körde den. Min nummerskylt kommer inte förän på torsdag och då gäller försäkringen också, så jag kanske får köra någon mer gång innan kursen =)

Idag var jag riktigt duktig och cykla utt till stallet, det var skit jobbigt. Hälsade bara på Lucas i hagen och gav honom äpplen, och kollade vad som gällde hoppträningen imorgon. längtar dit.

Trevligt att få skriva i intresseklubbens block

Ny blogg

hej! jag heter frida och jag är 15 år. jag har skaffat en blogg som du ser. det är den som du är inne på just nu och läser. i dag så har jag ätit glass på stan med min bästa kompis emma. det var lite kladdigt, men väligt roligt. senare iadg ska jag rida på min söta lilla häst lukas. han är jätte söt och snäll.

Okej det här var emma som skev! Mitt inlägg:

nya blogg igen då, idag var jag och emma på stan, och gick på biblioteket, hm, skivaffären och bokhandeln och av någon anledning hamna vi på åhlens också ;) Sen åt vi glass, det blev "lite" kladdigt Vi droppa ner hela stan =) Sen fick jag skoskav så vi fick köpa strumpor, sen så gick vi hela långa vägen hem till mig. Så fick emma sin present från när jag var försvunnen, och nu så har jag fixat min blogg och emma sitter och läser min moppe bok.


Så intressant, hejdå =)


RSS 2.0